El Comerç de Gata és #LoTípic

Al tornar l’estiu el Comerç de Gata es promociona de nou a tota la comarca amb la campanya “Gata és #LoTípic”, una campanya dirigida al turistes i visitants que repeteixen la Marina Alta com a lloc de destí.

La campanya tracta d’evocar el record dels que ja coneixen el poble i dona motius sobrats per vindre a descobrir un poble tranquil a 5 minuts de la costa. Un lloc on gaudir de restaurants, tendes tradicionals, cultura, paratges… i molt mes.

FACEBOOK_LOTIPIC_SLOWVIURE-24

La campanya que a més de repartir fullets per la costa es publicitarà a les principals xarxes socials, com Facebook e Instagram, vol cridar l’atenció d’eixe públic jove que vol descobrir llocs nous en les seues vacances.

FACEBOOK_LOTIPIC_SLOWVIURE-01

A més, la campanya publica regularment articles a la página  https://lotipic.wordpress.com/ on va explicant-se com és el poble i com son els comerços i tradicions que pots trobar si vens.  Les publicacions estan realitzades en tres idiomes, anglés, castellà i valencià amb la finalitat d’aplegar al màxim de public possible.

FACEBOOK_LOTIPIC_SLOWVIURE-05

En cada post com el que condueix la foto de dalt s’explica un punt de vista diferent del poble i també es parla de comerços relacionats amb el que allí es tracta. La finalitat es viralitzar al màxim els continguts digitals de la localitat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s