Gata combina el Blackfriday i el Blondefriday

Els comerciants de Gata han donat un pas més i aquest any a més de tindre ofertes tots els divendres de novembre també repartiran cerveses entre els compradors del divendres.

Ana Moda, Tonia Regals, Terim Calçat, Boronat Bicicletes, Perfumeria Monfort, PC Inforcom, Mapfre, Reciclaje Decoración, Joieria Sarita, El Celler de la Marina, Nova Estètica, Perruqueria Julian, Tien 21, Fusteria Coloma, Las Tijeras de Eni, Optica Signes y Joieria Rubí, de moment son els comerços que començaran este divendres 10 de novembre amb forts descomptes pels clients.

A més, la novetat d’este any és que amb les compres del divendres estos establiments donaran un tiquet vàlid per una cervesa que es podrà consumir només eixe divendres i només als bars participants, que per a este primer divendres son el Bar Martí i Ca Corder.

Per això passem de Blacfriday (divendres negre) a blondefriday (divendres rubio).

cartell_blackfriday_2017

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s