La campanya del Comerç de Gata pel turisme

Ara fa ja 15 anys que el Comerç de Gata emprenia una serie d’accions promocionals de cara a l’estiu per atraure turistes que visiten la comarca cap a les tendes del poble.

Vam començar en un mostrador de canya i que ubicavem a la plaça d’Espanya per fer el paper d’informació turística, ja que en aquell moment no hi havia oficina de turisme.  Al mateix temps feiem diàriament repartiment de fullets per les platges de Dénia, Xàbia, i Moraira ja que es allí on tenim el principal visitant turístic. _MG_9622

Amb el temps i les noves tecnologies la campanya va evolucionar i va náixer el blog “Quiero Pueblo” on vam començar a descriure el poble i quines coses interessaven per visitar-lo. També eixe nom ha anat evolucionant i ara parlem de #LoTípic,  https://lotipic.wordpress.com/, un blog en el que donem la visió més comercial i turística que podem per tal d’atreure cap al poble un poc d’interès i clientela.  A més del blog també tenim en marxa un facebook de la campanya, Gata és #LoTípic,  que s’activa des de setmana santa fins la fira (és el que ens dona el pressupost) i un Instagram que no para de creixer, https://www.instagram.com/LoTipic_Gata/.

També treballem per atraure públic amb el repartiment de fullets per les zones més turístiques, com el que hem fet estes pasqües amb uns atractius fullets en diferents idiomes que hem dut als punts més concorreguts de Dénia i Xàbia.

lotipic a Xàbia

De cara als mesos d’estiu també estem preparant un altre fullet més complet amb el missatge “vine a passar un dia a Gata” on destaquem els principals atractius del poble, com és la seua gastronomia, les tendes d’artesania i les principals construccions arquitectòniques que poden fer de reclam. Este fullet no ens conformem distribuint-lo per la comarca sino que el fem aplegar a oficines de turisme i hotels des de Gandia fins Benidorm.

Enguany a més a més hem elaborat un vídeo per viralitzar un poc més esta promoció i hem invertit en publicitar tant el vídeo com la campanya a les xarxes amb molt bon resultat.

El nostre objectiu és generar una imatge de marca conjunta atractiva i que siga capaç de despertar el record en vells visitants del poble i l’interes dels que no han vingut mai, per tal que ens coneguen.

Una vegada vagen arribant els visitants el que queda es feina de cadascun de nosaltres, fer que la experiència dels visitants siga única i extremadament agradable. Ha d’estar carregada de valor i ajudar-los a crear records positius per tal que vulguen contar-ho als amics i que vulguen tornar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s