Orgull de ser Comerç de Gata

Amb este titular s’ha posat en marxa l’associació per dir-li a tots els comerciants i veïns del poble la gran satisfacció que comporta formar part del col·lectiu de comerciants de Gata, una agrupació que lluita per a que el poble de Gata tinga el comerç que mereix.

S’han llançat tres vídeos a través de les xarxes socials on els propis comerciants son els que conten les avantatges de pertànyer a l’associació de comerciants. Units baix la mateixa causa de fer coses pel comerç local i en definitiva pel poble, junts és com volen actuar.

video comerciants

 

Podeu veure els vídeos complets al següent enllaç:  https://www.facebook.com/comerc.gata/

Al temps que es llançaven els vídeos, l’associació ha enviat una persona a visitar als socis per atendre suggerències, i per a anotar ja els expositors de la propera fira. A més s’estan visitant la totalitat de comerços, negocis, i professionals locals per sumar-los a esta associació que cada vegada està més activa.

Si eres soci i vols actualitzar les teues dades o si eres comerciant o professional i vols donar-te de alta a l’associació  fes clic ací

Si prefereixes parlar amb algú telefona la nostra presidenta Paqui al 965756699

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s