El Comerç del Poble, associa’t

Un any per a estar junts i per recordar la força de la unió

Hola, Soc Paqui Signes de Òptica i Audiòfons Signes i des de fa 6 anys Presidenta del Comerç de Gata.  Abans he segut tresorera de l’associació i sòcia des del inici, i el primer que vull dir es que si eres comerciant o autònom a Gata estar associat és necessari.

Enguany estem vivint un any complicat i diferent però el comerç de Gata s’enfronta des de fa anys a nombrosos problemes, com ara la pèrdua de clients primer a favor del centre comercial i després a favor de Internet.

La feina que duem a terme des de l’associació es constant, treballem tant per recaptar subvencions dirigides a fer campanyes promocionals com per col·laborar en les institucions front a qualsevol problema u oportunitat que estiga relacionada amb el comerç del poble.

A l’associació tenim clar que per a Gata es un privilegi tindre els comerços que te, tant per la quantitat com per la varietat. No és fàcil que un poble puga assumir tal quantitat de comerç si no fan les coses ben fetes i si no estan units.

L’associació pertany a la federació de associacions de comerç de la província d’Alacant, FACPYME i també està dins de Confecomerç, la federació de la comunitat valenciana, a més estem dins del Cercle d’Empresaris de la Marina Alta i estem liderant la formació de la Federació Comarcal de Comerç.  Treballem colze amb colze amb altres associacions i entitats per estar informats, rebre ajudes i estar al capdavant de tot el que va passant.

Si estàs associat a Comerç de Gata este és el moment d’arrimar el muscle i preguntar, Que puc fer jo per l’associació i pel comerç en conjunt?

Si no estàs associat este es el moment d’associar-te i sentir que no estàs en soletat, que formes part d’un gran grup amb interessos comuns.

Campanyes dutes a terme anualment

Fira Gata al Carrer: son 16 anys ja de fira, la principal promoció que fa este poble de cara a l’exterior. Des de fa anys la promoció de la fira aplega des de València fins Alacant.

Gata és Lo Típic: esta campanya es du a terme des de juliol de 2014. Set anys en que el Comerç de Gata ha promocionat el poble entre el turisme que acudia des d’Oliva fins a Benidorm. Amb fullets, falques de radio, repartiment de guies als hotels, i últimament amb promoció a les xarxes socials.

Campanyes de Nadal: Des del primer anys d’associació s’han fet campanyes de promoció de vendes a Nadal, organitzant en moltes ocasions també mercat de Nadal, actuacions als carrers, i enguany una col·laboració amb el Misteri dels Reis Mags.

Campanyes d’Enamorats: d’una o altra manera cada any pel mes de febrer hem fet alguna activitat i/o campanya per estimular les vendes al febrer.

Campanya Gràcies: Des de 2017 el Comerç de Gata dona les gràcies als seus clients, ho fem a través d’una campanya de rasca en la que repartim premis entre tots els clients.

Campanyes dutes a terme puntualment enguany

Menja’t l’Estiu: la campanya que ha reforçat enguany la promoció d’estiu, en la que hem incorporat una lona a la carretera de Xàbia convidant a vindre a Gata i ubicant-nos, ja que no tenim cap tanca publicitària on dir que Gata està ací. A més s’ha fet promoció a través de les xarxes socials.

Dona i empresària: amb esta campanya s’ha aconseguit un reconeixement a tantes i tantes dones que han estat al front dels comerços de Gata. A més es va complementar amb una conferencia sobre l’apoderament de la dona dirigida a totes les comerciants del poble.

Comerç Segur: hem impulsat que es duguera a terme la campanya Comerç Segur, amb la que s’ha transmès als veïns del poble, durant el propi confinament i fins ara, que el Comerç de Gata està preparat per atendre als clients amb seguretat, sense aglomeracions, i amb el sortit de sempre.

El 1er Fòrum de Comerç de la Marina Alta: Impulsat per l’associació de comerciants de Gata i recolzat pel Cercle d’empresaris de la MA, i per altres associacions de comerciants. Un Fòrum per escoltar opinions autoritzades i entendre què hem de fer amb els comerç local a nivell comarcal.

El 1er Fòrum de Comerç de la Marina Alta: Impulsat per l’associació de comerciants de Gata i recolzat pel Cercle d’empresaris de la MA, i per altres associacions de comerciants. Un Fòrum per escoltar opinions autoritzades i entendre què hem de fer amb els comerç local a nivell comarcal.

Associa’t ara

  • Si  eres soci has de saber que totes les reunions de l’associació son obertes, pots acudir quan vulgues. Si et preocupa el teu sector o el teu negoci, vine i veurem com podem ajudar-te.
  • Eres un Comerç Actiu? Si ho eres acudeix a una de les reunions o participa d’una campanya, i això et donarà dret a estar al grup de watsapp que tenim els comerços actius de Gata.
  • T’has perdut totes les avantatges de ser soci? Associat ara mateix, entra a la web https://comercdegata.com/fes-te-soci/ i  apunta’t a l’associació, o telefona a la presidenta 965 756 699

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s